Mentoring E.U.Programme

Mentoring E.U.Programme

Asociația Atitudini și Alternative in parteneriat cu Katalyv Business Consulting Group  dă startul unui program complex de mentoring pentru studenții din Municipiul București.

Programul se desfășoară în perioada 15 aprilie-15 decembrie 2015, în București, și este structurat în 3 etape:

  • dezvoltare personală
  • mentoring
  • internship și ateliere de lucru

Activitățile de dezvoltare personală și atelierele de lucru vizează derularea de seminarii pe următoarele teme: comunicare și negociere (pornind de la abordarea angajatorului: scrierea primului e-mail, redactarea scrisorii de intenție, a cv-ului, greșeli tipice, interviul: simulari, limbajul copului, limbajul culorilor, limbajul timpului, prezentarea așteptărilor, negocierea salariului etc), teste de competențe (pentru corelarea competențelor cu job-ul visat), resurse informaționale pentru angajare.

Sesiunile vor fi însoțite de vizita unui angajator, tinerii având posibilitatea de a se informa direct despre cerințele companiei.

Pentru a aplica noțiunile învățate, studenții vor avea ocazia să se înscrie în cadrul unui program de internship, în cadrul Asociației Atitudini și Alternative și Katalyv Business Consulting Group. Totodată, se va încerca identificarea altor organizații care să ofere stagii pentru tinerii din grupul țintă.

Mai mult, studenții vor beneficia de mentoring din partea organizatorilor pe o perioada de 6 luni.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită cv-ul la adresa mentoring@atitudini-on.ro, până pe data 15 iunie 2015 (prima serie de participanți) și 10 noiembrie 2015 (seria a II-a de participanți).

Invităm totodată companiile să ni se alature  acestui demers în calitate de parteneri, în vederea creșterii accesului pe piața muncii a tinerilor studeți/absolvenți din Mun. București.

Detalii suplimentare privind derularea programului se pot obține de la Cătălina Bădoiu- Manager de proiect, E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.roTel: +40742 280 389